Friday, February 24, 2012

Tort "Eesti 94"

BISKVIIT PÕHI:
  • 5 muna
  • 5 spl jahu
  • 5 spl suhkrut
  • 1tl Küpsetuspulbrit
TÄIDIS:
  • Sulatatud shokolaad.
GLASUUR:
  • 2 munavalget
  • 375 g tuhksuhkrut
KAUNISTAMISEKS:
  • Shokolaad

Valmistamine:
Eralda munad. Vahusta munavalge. Lisa järk-järgult jahu ja suhkur ning küpsetuspulber. Kalla taigen eelnevalt valmis pandud vormi. Küpseta 200 kraadi juures 30 min.
Lase biskviidil jahtuda. Lõika pooleks ja pane kahe kihi vahele shokolaad.
Glasuuri valmistamiseks vahusta munavalged tugevaks vahuks ja lisa tuhksuhkur. Valmis kreem kalla tordile ja määri ääred ning pealne glasuuriga ilusti kokku, et jääks sile pind.
Tee shokolaadist Eesti teemalised kaunistused ja aseta need ettevaatlikult tordile.
Naudi! :)
Võib ka kaunistada värvilisemalt ja muude kaunistustega, aga kuna mul toiduvärve jms ei ole, siis saigi ainult shokolaadiga kaunistatud!



Tort osaleb ka NAMI-NAMI konkursil ---> http://www.nami-nami.ee/foorum/viewtopic.php?id=3530&p=1

2 comments: