BISKVIIT:
*6 tk muna
*6 sl jahu
*6 sl suhkrut
TÄIDIS:
1 kiht
*maasikamoosi umbes 150 g
2 kiht
*200 g võid
*20 g kakaod
*10 g fariinsuhkrut
* 3 tilka rummiessentsi
PEALISKREEM:
*250 g kohupiima
*10 g vanilliinsuhkrut
*40 g kookoshelbeid
*10 sl piima
*4tl suhkrut
*2sl hapukoort
VIIMISTLUS:
*150 g kookoshelbeid
*shokolaadi kaunistusi
*nonpranelle
VALMISTAMINE:
Biskviit: Eralda munavalge munakollasest. Vahusta munavalge kohevaks, lisa suhkur ja vahusta kuni mass on piisavalt tugev (kaussi kallutades mass ei liigu). Lisa munakollane ja vahusta läbi. Lisa sõelutud jahu ja sega õrnalt. Kalla vormi ja küpseta 180 kraadi juures umbes 30 minutit.
2 kihi täidis: Sega pehme või ja kakao ühtlaseks massiks, lisa fariinsuhkur ja rummiessents ning sega ühtlaseks massiks.
Pealiskreem: Sega kohupiim, vanilliinsuhkur ja kookoshelbed omavahel kokku. Lisa suhkur ning piima ja hapukoor (kahe viimase koguseid võib vähendada, kui mass kipub liiga vedelaks minema).
Viimistlus: Kata tort nii pealt kui külgedelt pealiskreemiga. Seejärel puista kreem üle kookoshelvestega ning kaunista vastavalt soovile.


No comments:
Post a Comment